hollywood_peeling_1.png


Välkommen till CH Skintech skönhetssalong med skönhetsbehandlingar på Hyllie i Malmö och på Alingsgård på Österlen.
Denna behandling är både smärtfri och har kort konvalescens tid och kallas både för Carbon laser peeling och Hollywood peeling då den är mycket populär i USA. Man använder en kol-mask som fotoförstärkare för att uppnå flera kosmetiska effekter på huden. Helt perfekt inför en viktig händelse i livet men även om du känner att du vill få förnyad, förbättrad hud bara för att du förtjänar det.

En medicinsk aktivt kol-mask appliceras på huden och får torka i ca 5-10 minuter. Sedan används en Nd:YAG laser för att värma och orsaka implosioner av kolpartiklarna som leder till att bryta ner kolet till små partiklar. Kolet går in i porerna och rengör.

Vi avslutar behandlingen med att lägga en lugnande kräm, eller ibland en mask, vi bedömer från person till person den bästa behandlingen. Vi rekommenderar även för att bibehålla effekten att använda peeling hemma samt en bra återfuktande kräm. För den dagliga rengöring har vi Gratiae AHA Foaming cleanser som rengör effektivt men är mild nog att användas varje dag. 2-3 ggr i veckan vill vi att man peelar ansiktet (ex med Gratiae Renewing Peeling gel) som en kur på 3-4 veckor och därefter 1-2 ggr per vecka.

Hollywood peeling har följande positiva effekter på den behandlade huden:

Hjälper huden att få en ny livfull lyster

Tar bort ytliga döda hudceller

Gör huden fastare och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor vid upprepade behandlingar då man startar en kollagenproduktion inifrån.

Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen

Krymper de oljeproducerande talgkörtlarna, vilket gör huden mindre fet (oljekontroll) och minskar utveckling av ny akne, har en anti-bakteriell verkan

Reducerar hyperpigmentering som tex café au lait fläckar vid upprepade behandlingar.

Dödar och tar bort aknebakterier, vilket bidrar till att man kan reducera måttlig till svår akne

Förhindrar framtida break-outs av akne

Minskar stora porer

Porerna rensas från talg


För att du ska få uppnå bästa resultat rekommenderar vi minst tre behandlingar med ca. två till fyra veckors mellanrum

Du bör EJ göra denna behandling om du äter antibiotika alt. kortison.

Medicinerar du mot acne bör du vänta 6 månader efter avslutad kur.


   Boka tid via boka direkt!

Vi har kunder från olika delar av skåne såsom Ystad, Malmö, Vellinge, Lomma, Skanör, Falsterbo, Trelleborg, Svedala, Ystad, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga, Munka Ljungby, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Löddeköpinge, Klippan, Åstorp, Tomelilla, skurup, skivarp, Sjöbo, ...

Viktig Information

+
Priser
+
Avbokning samt val av behandlare vad gäller?
+
Boka en tid eller göra en konsultation innan behandling?


 följ oss på