På CH Skintech är en skönhetssalong beläget på Emporia i Malmö och centrala Ystad kan vi hjälpa dig med olika hudproblem. Vare sig du ha problem med pigmentering, ärr, akne, fina linjer och rynkor eller förstorade porer har vi flera olika behandlingar att erbjuda. Vi kan även skräddarsy kurer för att passa olika behov!


Om det rör sig om någon enstaka fläck kan man använda sig av Plasmapen för att snabbt och enkelt skapa en liten kontrollerad skada som när den läks och skorpan faller av tar med sig den pigmenterade huden och ny ljus hy kommer fram. Det kan behövas mer än en behandling men man ser visst resultat efter första gången.

Har du pigmentfläckar på ett större område kan man genomgå en kur med microneedling med dermapenna. Mikroskopiska sterila nålar öppnar upp små kanaler i huden och slussar in verksamma ämnen som arbetar med att ljusa upp pigmentfläckarna samt förhindra att nya uppkommer.

Det går även att behandla med Carbon laser / Hollywood peeling som en kur. En karbonmask läggs på rentvättad hud och en Nd Yag laser används för att forcera bort den och rengöra även inne i porerna vilket ger en effektiv rengöring. Lasern har även effekten att den kommer ner på djupet och stimulerar cellerna så att produktion av kollagen och elastin startar och effekten syns efter ca 2 veckor då gamla celler ersatts med nya. Detta betyder att även pigmenterade celler succesivt byts ut, det kan behövas några behandlingar med 2-3 veckors mellanrum för att man ska se bästa resultat.

Tänk på att alltid skydda dig mot solen för att undvika att nya pigmentfläckar uppstår. Även en mulen dag ökar produktionen melaninet så hjälp din hud genom att skydda dig. Pigmentfläckar kan även uppstå av andra orsaker som vitaminbrist och hormonförändringar. Om du redan har problem  med hyperpigmentering eller har mörkare hy så får du lättare nya fläckar.

Akne behandlar vi aktivt med avancerad hudvård och vi lägger upp en kur med ansiktsbehandlingar. 

Ärr som uppstått efter akne behandlar vi med microneedling eller kemisk peeling eller en kombination av olika tillvägagångssätt.


Bild på leverfläck som tagits bort med Plasmapen, första bilden är direkt vid behandling och andra bilden ca 3 veckor senare där endast ett ytterst litet spår syns.


   Boka tid via boka direkt!

Vi har kunder från olika delar av skåne såsom Ystad, Malmö, Vellinge, Lomma, Skanör, Falsterbo, Trelleborg, Svedala, Ystad, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga, Munka Ljungby, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Löddeköpinge, Klippan, Åstorp, Tomelilla, skurup, skivarp, Sjöbo, ...


 följ oss på