plasmapen-face1_1.jpgplasmalight.jpg
Borttagning av fibrom i panna

Välkommen till CH Skintech skönhetssalong med skönhetsbehandlingar på Hyllie Boulevard i Malmö och Alingsgård på Österlen.
Plasmapen är en revolutionerande apparat som blivit populär för sin unika behandlingsmetod som bl.a kan utföra ögonlockslyft utan kirurgi.

Maskinen utsänder plasmastrålar  som skapar en kontrahering av huden och eliminerar överflödig hud. Den stramar och lyfter upp huden med omedelbara resultat. Detta är idag en effektiv behandlingsmetod på marknaden som framgångsrikt kan minska överskott av huden. Plasmapen kan användas för borttagning av fibrom, vårtor, skintags och diverse andra hudförändringar förutom uppstramande och utjämnande av fina linjer. Behandlingsområde hängande ögonlock,  påsar under ögonen, bristningar, ärr / acne ärr, lös hud, vårtor, skintags / hudflikar / fibrom, fina linjer, djupa rynkor, gropar.

Behandlingen är effektiv och man kan se resultat redan efter en behandling men beroende på varje persons individuella utgångsläge så bedömer vi hur många behandlingar som behövs. Vid hudåtstramning rekommenderar vi att man gör minst två behandlingar för mer varaktig effekt. Även fibrom och födelsemärken kan behöva mer än en behandling. Alla födelsemärken ska vara kontrollerad av legitimerad behörig person innan vi gör behandling.

Det finns olika typer av behandling med plasmapenna. Förut krävdes det att man hade kontakt med huden för att blixtstrålen ska uppstå men denna metoden innebär risker och det är vanligare med pigmenteringar och längre läkeprocess. Vi använder en nyare utvecklad metod där pennans nål eller spets inte kommer i kontakt med huden utan en ström konverteras till en elektrostatisk impuls ch när spetsen är nära huden skapas en mix av gaser i luften (syre och kväve) och en blixt av plasmaljus uppstår. En kanal öppnas upp i huden, överflödig vätska ångar ut och huden stramas åt. Oftast får man inga brännmärken utan först på kvällen eller dagen efter uppstår små skorpor.

Vid behandlingen uppstår små kontrollerade skador, och det bildas små skorpor. Dessa ska man ej pilla bort, endast smörja in med tex Bepanthen, tills de trillar bort av sig själv. Det är viktigt att använda hög solskyddsfaktor när den nya huden kommer fram. 

Undvik hög värme i två veckor, dvs tvätta inte med hett vatten, basta inte, sola inte intensivt osv. Var noggrann med att använda en hög SPF-faktor avsedd för det behandlade området (till ansiktet använder man SPF avsedd för ansiktet, inte för kroppen). Drick mycket vatten och ät vitaminrik mat.

Applicera gärna Emla kräm innan din behandling, finns på Apotek. Låt den sitta på en timme innan behandling.

Du bör undvika behandling med plasmapen om du är gravid eller ammar, är svårt sjuk i cancer eller diabetes. Även om du har en annan infektion i kroppen så påverkar det din läkeförmåga och därmed resultatet. Har du genomgått en kortisonbehandling som förändrat din hud bör du också vara försiktig. Hud som producerar onormalt med melanin eller celler bör först undersökas av läkare eller annan legitimerad behörig person. Har du mörkare hud finns det större risk för hyper eller hypopigmentering efter behandling. Dessa pigmenteringar försvinner oftast successivt med tiden men det går inte att garantera.

   Boka tid via boka direkt!

Vi har kunder från olika delar av Skåne såsom Vellinge, Lomma, Skanör, Falsterbo, Trelleborg, Svedala, Ystad, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga, Munka Ljungby, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Löddeköpinge, Klippan, Åstorp, Malmö, ...

Information Plasmapen

+
Priser
+
Avbokning samt val av behandlare vad gäller?
+
Boka en tid eller göra en konsultation innan behandling?
+
Före och efter bild


 följ oss på