logo2 kopiera.png

wall1 kopiera_1.jpg

Välkommen till Alingsgårds nyrenoverade fräscha utrymmen ca 1 km norr om Kåseberga ute på vackra Österlen! Över 500 kvm har avsatts till ett exklusivt boende i BnB-form med ljusa fräscha rum att hyra, ett gym med möjlighet att boka personlig tränare, ett sparum med spabad för massage och värme samt en IR bastu med ledljusterapi och dessutom två behandlingsrum med möjlighet att boka avancerade skönhetsbehandlingar. I lokalen finns det två lounger för avslappning, sittplatser med bord för förtäring, ett biljardbord, massagestol, stora duschar och separata toaletter och givetvis handikappanpassat. Skönhetsbehandlingarna utförs av CH SkinTech och kan bokas separat eller kompletteras med boende och boendet kan bokas med VIP access till gym, spa mm. Att omgivningarna dessutom bjuder på enormt mycket under din vistelse gör besöket ännu mer värt!

Hos oss kan du även boka hela lokalen för din tillställning vare sig det är ett födelsedagskalas, en möhippa eller svensexa, en företagsträff eller jubileum, dina önskemål skräddarsys! 

Har du bestämt dig för att ta hand om dig själv och kanske dina nära och kära? Låt oss ta hand om er!

Boka SPA dag via Boka Direkt


Bilderna nedan är från närliggande sandstrand, vandringsleder samt fornlämningen ALE STENAR som lockar miljontals besökare.


 följ oss på