Välkommen till CH Skintech skönhetssalong med skönhetsbehandlingar på Hyllie i Malmö och på Österlen. Vi har valt att ta bort generande hårväxt på salongen i Malmö med nyaste tekniken inom laser eftersom vi anser att det är den snabbaste, effektivaste metoden som samtidigt är skonsam och smärtfri. Vår laser är en permanent hårborttagningslaser som använder sig av tre olika våglängder för att kunna behandla så många hudtyper och hårtyper som möjligt. Vi kan behandla enstaka områden eller flera enligt ditt önskemål. Det tar genomsnittligt 5-8 behandlingstillfällen för att få bästa möjliga resultat men kan variera från person till person men framför allt om dina hår är tjocka eller tunna, de tunna kan vara svårare att behandla men även grova täta hår kräver lite fler behandlingar. På vår Bokadirekt sida ser du vilka områden vi behandlar samt alla priser och erbjudande. Intim gäller endast för tjejer! Vi har även tre olika alternativ för helkroppsbehandling med reducerat pris beroende på hur många delar av kroppen du vill behandla. Alla helkroppsbehandlingar delas upp i två olika besök.

På CH SkinTech har vi lasrar med tre olika våglängder i samma maskin. Det innebär att vi använder Alexandrit, diod och Yag för att kunna behandla både ljusare och mörka hår, tunna och grova hår samt de flesta hudtyper. Längre ner kan du läsa mer om vad behandling innebär och denna informationen är viktig att veta inför en kur. 

   Boka tid via boka direkt!

Före och efter bild på en behandling
Förklaring till bild!

Detta är Charlie en av våra Hudterapeuter på salongerna. Hon lät sig behandlas under ena armhålan när en ny tjej skulle tränas i detta med hårborttagning. Vid behandlingstillfället (26 feb 2021) så var bägge armhålor rakade. När denna bild har tagits har den gått ca: 2,5-3 veckor och Charlie har INTE rakat sig sedan behandlingen och visade upp sina armhålor på salongen! Klart besked verkligen!!! Givetvis är inte allt borta efter 1 behandling man behöver flera behandlingar för att bli mer och mer hårfri.
charlie-armhala.jpg


Vi har kunder från olika delar av Skåne såsom Ystad, Malmö, Vellinge, Lomma, Skanör, Falsterbo, Trelleborg, Svedala, Ystad, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga, Munka Ljungby, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Löddeköpinge, Klippan, Åstorp, Tomelilla, skurup, skivarp, Sjöbo, ...

Information Hårborttagning

+
Priser och våra olika behandlingsområden?
+
Hur går det till och är det viktigt att hålla sina behandlings cykler?
+
Skillnader på olika lasrar och kapacitet!
+
Vad kan hända efter en behandling?
+
Kan man göra Vaxning Epilering eller rycka hår?
+
Resultat av min behandling?
+
Kan man sola eller använda brun utan sol?
+
Avbokning samt val av behandlare vad gäller?
+
Boka en tid eller göra en konsultation innan behandling?
+
Video på hur en laser fungerar? IPL eller Diode Laser? Fungerar det? Se den externa videon av Dr David Levin Lim


 följ oss på