Välkommen till CH Skintech skönhetssalong med skönhetsbehandlingar Malmö och Ystad. Vi har valt att ta bort generande hårväxt med nyaste tekniken inom laser eftersom vi anser att det är den snabbaste, effektivaste metoden som samtidigt är skonsam och smärtfri. Vår laser är en permanent hårborttagningslaser som använder sig av tre olika våglängder för att kunna behandla så många hudtyper och hårtyper som möjligt. Vi kan behandla enstaka områden eller flera enligt ditt önskemål. Det tar genomsnittligt 5-8 behandlingstillfällen för att få bästa möjliga resultat men kan variera från person till person men framför allt om dina hår är tjocka eller tunna, de tunna är svårare att behandla. På vår Bokadirekt sida ser du vilka områden vi behandlar samt alla priser och erbjudande. Intim gäller endast för tjejer.

På CH SkinTech har vi lasrar med tre olika våglängder i samma maskin. Det innebär att vi använder Alexandrit, diod och Yag för att kunna behandla både ljus och mörk hud samt tunna och grova hår. Längre ner kan du läsa mer om vad behandling innebär och denna informationen är viktig att veta inför en kur. 

OBS! Ett bra tips är även att ta bilder på sina hår på de områden som ska behandlas innan sitt besök så vi kan se om det är tunna eller tjocka hår, eftersom det är olika behandlingssätt på tunna (Vellus hår) respektive tjocka hår (Terminal hår)! Sedan du tagit dina bilder så ska du komma NYRAKAD, du kan raka dig kvällen innan.

   Boka tid via boka direkt!

Före och efter bild på en behandling
Förklaring till bild!

Detta är Charlie en av våra Hudterapeuter på salongerna. Hon lät sig behandlas under ena armhålan när en ny tjej skulle tränas i detta med hårborttagning. Vid behandlingstillfället (26 feb 2021) så var bägge armhålor rakade. När denna bild har tagits har den gått ca: 2,5-3 veckor och Charlie har INTE rakat sig sedan behandlingen och visade upp sina armhålor på salongen! Klart besked verkligen!!! Givetvis är inte allt borta efter 1 behandling man behöver ett paket om 5 behandlingar sen bör allt var borta kanske även tidigare, vi kommer att lägga upp en fortsättning på armhålan.
charlie-armhala.jpg


Vi har kunder från olika delar av skåne såsom Ystad, Malmö, Vellinge, Lomma, Skanör, Falsterbo, Trelleborg, Svedala, Ystad, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga, Munka Ljungby, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Löddeköpinge, Klippan, Åstorp, Tomelilla, skurup, skivarp, Sjöbo, ...

Information Hårborttagning

+
Priser och våra olika helkroppspaket vad gäller?
+
Hur går det till och är det viktigt att hålla sina behandlings cykler?
+
Skillnader på olika lasrar och kapacitet!
+
Vad kan hända efter en behandling?
+
Kan man göra Vaxning Epilering eller rycka hår?
+
Resultat av min behandling?
+
Kan man sola eller använda brun utan sol?
+
Avbokning samt val av behandlare vad gäller?
+
Boka en tid eller göra en konsultation innan behandling?
+
Video på hur en laser fungerar? IPL eller Diode Laser? Fungerar det? Se den externa videon av Dr David Levin Lim

Vi lanserar en nyhet! Dagspass biljett till på alla salongerna!
Hur fungerar detta? Samt du sparar en massa pengar på att köpa Dagspass biljett!


 följ oss på