dermapen_face.jpg

Välkommen till CH Skintech skönhetssalong med skönhetsbehandlingar i Malmö & Ystad.
Microneedling med Dermapen är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut exempelvis genom att tillföra Hyaluronsyra eller stimulera nytt kollagen man kan även behandla ärr och pigmentförändringar. Den fungerar även på förstorade porer.

Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.  Man kan arbeta på olika djup från 0.25 mm till 3.0 mm beroende på vilken behandling och vilket tillstånd huden är i. Samtidigt slussas verksamma ämnen in i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. 

Med hjälp av olika serum kan man sedan skräddarsy varje behandling till att passa de flesta för att uppnå olika effekter. 
Vår BB Glow microneedling är till skillnad från många andra utan pigment då vi anser att man inte ska föra in pigment under huden, istället är vår BB cocktail full av verksamma ämnen och har en uppljusande utjämnande effekt som anpassar sig efter just din hudton.
På vår Bokadirekt sida ser du vilka behandlingar vi har.

Vi rekommenderar en kur på 3-6 behandlingar med minst 2 veckors mellanrum för bästa effekt och du ser förbättringar varje gång. Tänk dock på att direkt efter en hudbehandling syns inte alltid resultat utan huden behöver oftast minst ett par veckor på sig för att förändras, förnyas och förbättras.

Är du känslig för smärta tar du en värktablett, t ex Alvedon innan din behandling. Vi har även snabbverkande smärtdämpande kräm hos oss.

Att tänka på efter en behandling:

Svullnad och rodnad kan uppstå och tar 12-48 h och man är helt återställd efter 4-5 dagar. Det kan uppstå hyperpigmentering, särskilt om man tidigare haft problem med det. 

Undvik dessutom de närmsta 2 dagarna:

Solning, dessutom rekommenderar vi att alltid använda en hög solskyddsfaktor.

Intensiv träning

Andra hudbehandlingar i området

Starka hudvårdsprodukter (t ex retinol, aha-syror)

Make-up på det behandlade området

Alltför het dusch, bad eller bastu

Bad i hav eller swimmingpool

Spraytanning

Byt gärna örngott och handdukar hemma till nytvättade.

  Boka tid via boka direkt!

Vi har kunder från olika delar av skåne såsom Ystad, Malmö, Vellinge, Lomma, Skanör, Falsterbo, Trelleborg, Svedala, Ystad, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga, Munka Ljungby, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Löddeköpinge, Klippan, Åstorp, Tomelilla, skurup, skivarp, Sjöbo, ...


 följ oss på