3D Microblading på fylligare ögonbryn3D microblading på tunnare ögonbryn
Två exempel på microblading utfört hos oss på CH SkinTech, bild på personen före samt direkt efter behandling.

Ibland har man inte så fylliga ögonbryn som man önskar och kanske inte formen stämmer överens heller och då rekommenderar vi att åtgärda det med microblading. 3D microblading är en metod där man gör en ögonbrynstatuering med väldigt naturliga resultat. Man utgår från varje persons förutsättningar och använder en tatueringsteknik där man skapar strå för strå och fyller i ett speciellt bläck. Dessa tatuerade strån gör att dina ögonbryn ser fylligare ut utan att det ser onaturligt ut. Bläcket är speciellt anpassat för just microblading och bleks ut med tiden men utan att skifta i färg. Vi rekommenderar när man gör microblading att göra en påfyllning efter ca 90 dagar för bästa resultat och erbjuder därför ett kraftigt reducerat pris för detta, förutsatt att man gjort den första behandlingen hos oss. Normalt har man kort konvalescens efter behandling, vanliga biverkningar är svullenhet och lätt ömhet samt rodnad. Själva proceduren är tämligen smärtfri och man erbjuds smärtdämpning. I början kan bläcket vara lite mer intensivt för att sedan tonas ner och efter påfyllning har man ett varaktigt resultat. Normalt håller en 3D microblading upp till 2 år men resultatet är individuellt och beror på varje persons förutsättningar. En 3D microblading ögonbrynstatuering är lättare att ta bort med laser än en traditionell tatuering.
Vi använder verktyg och bläck från välkända PhiBrows och en diplomerad Brow Artist.


   Boka tid via boka direkt!

Reservation:
Alla människor är individer och en behandling, oavsett om den är utförd exakt likadant, ger inte samma resultat på två olika personer. Alla våra bilder, både de vi tagit själv samt reklambilder, visar resultat för en specifik person eller demonstrerar vad en behandling kan ha för effekt. Bilden är inte en garanti att man kommer att få just detta resultat eftersom det faktiskt är en annan person på bilden! Förvänta dig resultat efter dina egna förutsättningar!

Vi har kunder från olika delar av skåne såsom Ystad, Malmö, Vellinge, Lomma, Skanör, Falsterbo, Trelleborg, Svedala, Ystad, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga, Munka Ljungby, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Löddeköpinge, Klippan, Åstorp, Tomelilla, skurup, skivarp, Sjöbo, ...

Vi lanserar en nyhet! Dagspass biljett till på alla salongerna!
Hur fungerar detta? Samt du sparar en massa pengar på att köpa Dagspass biljett!


 följ oss på